BEKLÆDNING

Et spændende sortiment af outdoor og fritidstøj, der appellerer til alle aldre.

Vi byder på et spændende og bredt udvalg af børnetøj, dametøj og herretøj fra førende brands som 5.11, Haglöfs, 2117 of Sweden  og True North.

Desuden har vi sko, sandaler, støvler og vandrestøvler til ethvert formål, hvad enten det er til camping, som backpacker eller trekker, blot du er friluftsmenneske og færdes i naturen.

Tøj til friluftslivet læs mere her >>

Hos Campingudsalg finder du spændende, slidstærkt og kvalitetsbevist tøj til det aktive liv i naturen, på camping, backpacker rejser eller som trekker. Vi er bevidste om at vores sortiment består af kvalitetsmærket, der opfylder dine behov indenfor for eksempel jakker, bukser, sko og støvler.

De dominerende mærker i vores beklædningssortiment er 5.11, Haglöfs, Tuxer, 2117 of Sweden og True North. Derudover har vi en række andre ligeså gode og sikre kvalitetsmærker.

5.11, Move Mountain, Garmont, True North og Haglöfs er mærkerne, der udgør hovedparten af vores sortiment indenfor sko, sandaler, støvler og vandrestøvler.

Vask og imprægnering
Det er vigtigt at have et godt vaskemiddel til sit tøj, med eller uden membran. Derfor har vi et udvalg af Granger's vaskemiddel og imprægnering.

Miljøvenlig beklædning
De fleste mærker går efterhånden meget op i miljøvenlighed og bæredygtighed, og en meget stor del af vore produkter indeholder større eller mindre mængder genanvendte materialer, især polyester. Bluesign®-mærkning vinder større og større indpas ligesom økologisk bomuld og uld, bambus og andre naturmaterialer, der er naturligt antibakterielle, dvs. lugthæmmende uden tilsætningsstoffer.

Om Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01