Læs mere om CADAC Gasgrill - stegning og kogeblus >>


Sommertid er grill-tid

Sommer betyder sol, hygge med familien og lækker mad på grillen. Sommer er grill-tid, hvor familie og venner samles for at nyde et godt og veltilberedt måltid.


Opnå fantastiske stegeresultater med en CADAC grill

Med en CADAC grill opnår du perfekt grillet kød og grøntsager i en lækker konsistens og med fine grill-riller på. Mange tror at man ikke kan opnå det samme stegeresultat med en gas grill som man kan med en kulgrill.

Det er en udfording som flere producenter af gas grille har taget op. En CADAC grill er en stabil gasgrill som steger godt, stabilt og jævnt. Med gasgrillen kan du stege i både direkte og indirekte varme.

Den direkte varme giver kødet en fin stegeskorpe og grill mærker, mens den indirekte varme gennemsteger kødet.


CADAC kogebog

Til CADAC grille hører en kogebog om madlavning på netop CADAC grills. Kogebogen inspirerer dig til at lave velsmagende mad til hele familien.

Nemt og sjovt. Kogebogen findes ikke pt. i hardcopy, men kan findes som pdf her: CADAC Kogebog

Ønsker du en mindre grill som kan tages med på standen?

Se COBB grills her COBB Grill


Om Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01