CampingmøblerLæs mere om campingmøbler


Campingmøbler – campingbord – campingstol – foldeskab

Herunder har vi listet de mest gængse mærker op som vi har i vores sortiment. Udover nedennævnte brand finder du også CampForever, Kampa, Lafuma, WeCamp og EasyCamp.

Uanset om du skal på festival, teltcamping eller kører afsted med campingvognen eller autocamperen, så har vi de helt rette kvalitetsmøbler til turen. Til stranden har vi lette strandstole og solsenge.

Outwell

Komfort og funktion er vigtigt ingredienser i Outwell’s sortiment af campingmøbler, der kombinerer innovation, opfindsomhed og originalt design for at opfylde familiecampisternes krav.

Outwell satser udelukkende på foldemøbler til friluftsmennesker der holder af, at ligge i telt. Telt campisten kan være sikker på kvaliteten på foldestolene, som bl.a. omfatter et holdbart, pulverlakeret hybridstel af stål/aluminium og en lille pakkestørrelse.

Udover foldestole har Outwell et omfattende program indenfor senge, borde, opbevaringsskabe, køkkenborde og andet tilbehør. Det er kun et spørgsmål om, at gå på opdagelse i dette univers.

Isabella

Isabella fra Vejle, der er meget kendt for deres kvalitets fortelt, har siden udviklet en serie campingmøbler, der matcher og passer til farverne i forteltene.

Isabella kan tilbyde et bredt udvalg af stabile campingmøbler, der er ideelle til campingturen og indretningen af forteltet. Ingen camping uden bord og Isabella har 5 borde med eget brand med fast bordplader og lamel. 5 campingborde fra Seiger med grå ben og grå bordplade. Stellet er af stålrør og bordpladen kan klappes ned for minimal pladsforbrug.

Isabella har desuden en enkelt model af drømmeseng, feltseng, skammel med bordplade samt foldeskab i deres program.

Westfield

Engelske Westfield producer havemøbler, rygsække, telte og jagtudstyr. Westfield har et meget omfattende program med stort set alt indenfor campingmøbler.

I den lette changer finder du foldestol, strandstol, instruktørstol og let positionsstol. Der alle er meget velegnet til sommerhuset, haven, teltcamping, kanosejllads eller festivalbrug.

Lamelbord, foldebord, campingbord med komposit bordplade eller hvad med et kraftigt formstøbt campingbord med stålstel, foruden et køkkenbord - Westfield kan leverer dem alle.

Til campingmøbler hører også et campingskab. Westfield har flere typer foldeskabe – et enkelt foldeskab med 3 hylder, dobbelt foldeskab med seks hylder samt højskab til tøj eller køkken.

Crespo

For 60 år siden startede Spanske Crespo med at producerer specialiseret, kvalitetstilbehør til mortorcykler, men har producere i dag forskelligt letvægts udstyr til strand, camping og haven.

En positionsstol fra Crespo kan let foldes, fylder kun meget lidt, har 7 positioner og forskellige højder. Crespo campingborde er lavet af aluminium og lakeret stål. De har justerbare teleskopben og bordplader er modstandsdygtige over for fugt og høje temperaturer.

Foldeskab, køkkenskab og garderobeskab fra Crespo er kendetegnet ved at være meget stabile og lette at slå sammen.

Brunner

Virksomheden Brunner blev etableret 1960 og blev hurtigt markedsledende på det italienske marked af fritidsudstyr og campingudstyr. I dag er virksomheden repræsenteret i mange forskellige europæiske lande.

Telte, campingtilbehør, pavillion, havemøbler, soveposer, kølebokse, tasker, husholdningsartikler, service, campingspejle, kabler og lamper – der snart sagt ikke den del eller ting til camping, fritidsliv og outdoor som ikke Brunner kan tilbyde, herunder selvfølgelig også campingmøbler.

Det omfattende program af campingmøbler spænder fra det lette og spinkle campingstole, instruktørstole og foldestole, til det mere kompakte og solide program af campingmøbler. Brunner har positionsstol, klapbord, borde med fast bordplade og stål ben osv., hvor der findes mere end 50 forskellige muligheder.


Wecamp Foldeskab "Snap HWS"
Wecamp Foldeskab "Snap HWS" Før DKK 699,00
DKK 629,00
Info/køb
DCT Chef instruktørstol <br>grå
DCT Chef instruktørstol
grå
Før DKK 448,00
DKK 398,00
Info/køb
Crespo De Luxe Campingstol
Crespo De Luxe Campingstol Før DKK 1.049,00
DKK 998,00
Info/køb
Crespo letvægts campingstol
Crespo letvægts campingstol Før DKK 619,00
DKK 559,00
Info/køb
Om Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01