Dahon Foldecykel & CitybikeLæs mere om Dahon City-bike og foldecykel her >>

DAHON CITYBIKE OG FOLDECYKEL

Dahon blev grundlagt i 1982, hvor Mr. Hon havde en vision om, at skabe en ”light” transportform, der var nem at have med sig alle vegne i en ”flatpak”. Samtidig ønskede han ikke alene, at hans opfindelse skulle holde folk sundere, men også bevarer miljøet for den næste generation.

David Hon sled i sin garage i syv år for at skabe den perfekte foldecykel. Det lykkedes og efter at have fremlagt sin opfindelse til flere etablerede, men uinteresserede virksomheder, besluttede David Hon og hans bror Henry Hon, at etablere deres egen virksomhed fra bunden.

De fandt en række interesserede investorer og to år senere i 1984, ruller de første Dahon cykler af samlebåndet. Det var den mest kompakte foldecykel på markedet, på det tidspunkt og allerede efter seks måneder havde virksomheden solgt 6.000 foldecykler.

Med utrættelig energi er Dahon blevet verdens største producent af folde cykler og nåede i 2006 en markedsandel på to hele tredjedele af verdensmarkedet.

Dahon har hovedkvarter i Los Angeles, Californien og markedsføre cykler under eget navn samt en række andre mærker som fx:

Biceco, Yeah, Novara og Ridgeback.

Dr. David Hon er idag anerkendt som faderen til den moderne foldecykel med 220 patenter, forsætter tempoet med ny teknologi og innovationer, ved hjælp af sit hold på 70 ingeniører.
Dahon Briza D8 24" foldecykel.
Dahon Briza D8 24" foldecykel. Før DKK 5.495,00
DKK 4.945,00
Info/køb
Om Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01