DometicLæs mere om Dometic

Om Dometic
Dometic er den førende internationale leverandør af systemer som sikrer førsteklasses komfort i campingvogne og autocampere. Dometic leverer bl.a. toiletter og sanitetsprodukter til campingvogne. Rengøringsartikler såsom kemivæsker og selvopløseligt toiletpapir er særlig nødvendige blandt campister, da disse produkter sikrer god hygiejne i campingvognenes fækalietank.

Dometic er en svensk koncern med rødder i Electrolux. Siden opfindelsen af absorptionskøleteknologien har Dometic i mere en otte årtier arbejdet på at få dig til at føle dig hjemme – uanset hvor i verden du befinder dig.  I dag tilbyder Dometic et komplet sortiment af køleskabe, klimaanlæg, vindue eller belysningskoncept og naturligvis alt til et velfungerende campingtoilet. Alle produkter er fremstillet efter campinglivets høje krav til kvalitet, komfort og bevægelighed.


DOMETIC COMBICOOL RC 1600 EGP
DOMETIC COMBICOOL RC 1600 EGP Før DKK 2.449,00
DKK 2.199,00
Info/køb
Om Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01