EMUK campingspejle


Læs mere om Emuk campingspejle her

Emuk camping spejle kan købes som et universel produkt eller som skræddersyet til for eksempel til VW Passat, Tiguan, Touran og Caddy der har specielle sidespejle. Tilsvarende er der biler fra BMW, Mercedes og Opel modeller også med særlige sidespejle. Bilmærker som Citroen og Peugeot er også repræsenteret i programmet.

Det specielle design af spejlarmen og den fastgørelse giver meget begrænsede vibrationer fra bilens transmission eller vindpåvirkning. Føreren får et super spejlbillede af situationen ved siden af og bag hans køretøj.

Den specielle udformning af spejlglasset, med en mindre forvrængning, er for at afhjælpe den frygtede blinde plet lige bag og ved siden af bilen og campingvognen.

En universal pasform gør, at dette spejlsæt passer til næsten alle bilmodeller med elektrisk justerbare sidespejle. Kræver en afstand på ca. 8 mm mellem spejlhus og glas.

Spejlsættet monteres med to fingerskruger uden brug af værktøj. Spejlhovedet er elegant med aerodynamisk plasthus.

Komplet sæt med beslag til højre og venstre side samt 2 spejle og installations anvisning.

Spejlsæt kan forlænges så de passer på en 2,40 meter lang campingvogn. På campingvogne, med en bredde på 2,50 meter, anbefales det at montere et originalt forlængerstykke i forbindelse med spejlsættet, for at give et bedre udsyn i bilens spejle.

Har du en anden bilmodel end du kan finde her i webshoppen, bedes du kontakte os direkte på telefon 30452233 eller mail post@campingudsalg.dk

Om Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01