Fortelte & tilbehør


Læs mere om fortelte


Fortelt til campingvognen er uundværligt, når familien camperer i det fri. Med et fortelt skaber du ekstra plads, som familien kan boltre sig på. Det ekstra udendørs rum, som forteltet skaber, giver plads til campingbord, campingstole og andre campingmøbler. Et Isabella fortelt er kendt for den særlige kvalitet og de lækre detaljer som gør fortelte fra Isabella mere brugervenlige og fleksible.

Til et fortelt hører også underlag som beskytter mod kulde og fugt. Vælg for eksempel Isabella Floor som er et massivt klikbart campinggulv. Isabella Floor klikkes sammen og skaber en plan plade så du opnår et flot resultat, når møbler og fortelt står i fuld flor. Tæpper fra CampForever eller Isabella kan kombineres med Isabella Floor. Tæpperne virker isolerende og er med til at skabe et sundt indeklima i forteltet.

Pløkker skal bruges til at holde forteltet fast. Naturligvis finder du et udvalg af plastpløkker og metalpløkker hos Campingudsalg.dk. Stormpløkker og ringpløkker i forskellige størrelser finder du i sortimentet. Når du skal slå pløkkerne i jorden har du behov for en pløkhammer. Pløkhammerne fås i mange varianter. Tag eksempelvis en selvlysende pløkhammer fra Outwell. Pløkhammerne lyser i mørk og er derfor nem at finde.

Når du skal vælge et trappetrin til din campingvogn har du rig mulighed for at finde den helt perfekte model. Trappetrin lavet af enten plastik, aluminium eller træ finder du her. Vælg imellem enkelt eller dobbelttrappetrin med eller uden trinlys.

Afskærmning fra sol eller vind er en mulighed med et af de mange sol- eller læsejl fra CampForever og Isabella. Sol- og læsejlene sættes fast med jordspyd og bundplader, og fås i højder fra 110 cm.Kampa Ace Air 300 sun wing
Før DKK 1.395,00
DKK 1.255,00
   Leveringstid 2-5 hverdage

Spar DKK 140,00
Kampa Ace Air 400 sun wing
Før DKK 1.795,00
DKK 1.595,00
   Leveringstid 2-5 hverdage

Spar DKK 200,00
Kampa Ace Air 500 sun wing
Før DKK 2.095,00
DKK 1.895,00
   Leveringstid 2-5 hverdage

Spar DKK 200,00
Om Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01