Garmin GPS NavigationLæs om Garmin Navigation til campingferien her >>


Garmin GPS Navigation

Garmin koncernen  er er stor og global virksomhed med kontorer i USA, Europa og Asien. Rundt om på de mange lokationer i verden udføres produktudvikling, til masseproduktion af salgsklare enheder.

Design-, produktions-, marketing- og lagerprocesser arbejdes der dagligt med internt, således at virksomheden kan fastholde et højt kvalitetsniveau, samtidigt med at kunne reagere hurtigere på et marked, der altid er i forandring.

Som førende leverandør af navigationsudstyr er Garmin forpligtet til at udvikle førsteklassesprodukter til brug inden for bilindustrien, luftfart og skibsfart samt til udendørs- og sports-aktiviteter, som er en vigtig del af vores kunders liv.

Hos campingudsalg.dk satser vi naturligvis på vores kunder indenfor camping og outdoor dvs navigation til kørsel med campingvogn og autocamper.


Garmin nüvi

Garmin nüvi er højteknologisk navigation, der er let og intuitiv at bruge. nüvi giver særdeles nøjagtige kortdata og sving-for-sving-anvisninger, der lyder, som blev de sagt af en rigtig god ven. En stor og klar skærm giver det fulde overblik over vejen forude.

nüvi navigation fås i mange modeller med funktioner, der passer til ethvert behov. Her i webshoppen har vi valgt en af de mest populære modeller - Garmin nuvi 52 LM.


Garmin Camper

Camper 760 LMT-D, vores første navigator, der er skabt til autocamper og kørsel med campingvogn. Enheden indeholder turplanlægning og campervenlige funktioner, herunder en 7" skærm og stemmeaktiveret navigation.

Med det praktiske søgefilter, der indsnævrer antallet af campingpladser, så du altid finder den bedste plads til dine behov. Brug din Smartphone Link til at få adgang til vejrradar og andre live-tjenester.

Camper 760 LMT-D, der har forudindlæste detaljerede kort, udarbejder tilpassede ruter på basis af størrelsen og vægten af din autocamper eller campingvogn.

Aktiv vognbanevisning med stemmemeddelelser angiver den vognbane, du skal bruge til det næste sving. Camper 760 LMT-D indeholder en ACSI- og MHF-oversigt, herunder søgning efter campingpladser med dine foretrukne faciliteter og specialiseret autocamperparking.

Som en ekstra finesse kan du sætte et BC-20 bakkamera til Camper 760 LMT-D.Garmin Camper 760 LMT-D
Garmin Camper 760 LMT-D Før DKK 3.249,00
DKK 2.995,00
Info/køb
Garmin nüvi 52 LM GPS
Garmin nüvi 52 LM GPS Før DKK 1.095,00
DKK 895,00
Info/køb
Før DKK 1.095,00
DKK 895,00
   Ikke på lager

Spar DKK 200,00
Om Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01