Log ind her

Gas- & SpritblusLæs mere om Gas & Spritblus

Find det rette gas- eller spritblus

Campingudsalg.dk har et stort udvalg inden for de mange gas- og spritblus løsninger, der findes til campinglivet.
På campingturen er madlavningen en vigtig detalje. Til at give dig den ideelle madoplevelse, har vi blandt andet brænder med grill, som har automatisk piezootænding og separate knapper til at styre varmen.

Se nærmere på vores udvalgte produkt

Jetboil Zip Cooking System  er et simpelt kogesystem, der er nemt at bruge. Udover at være nemt at bruge, er systemet fremstillet i de bedste materialer, som vil sikre dig, at Jetboil vil vare ved i mange år. Jetboil Zip Cooking System er en simpel brænder, som har manuel tænding, men dog er designet stadig kompakt.Selve gasbrænderen er fremstillet i rustfrit stål med den kendte Piezo tænding. Jetboil fås i flere størrelser. Hvis du vil læse mere om vores produkter, så kan du gå in på vores leverandør side Jetboil System's

Få svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål omkring, hvilken  løsning der vil passe dig bedst, er du velkommen til at kontakte os, på telefon eller mail, hvor vi svarer inden for 48 timer.

Om Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01