Granger'sLæs mere om Granger's

Granger's udviklede den første miljøvenlige, vandbaserede imprægnering for over 40 år siden, og siden da har de arbejdet hårdt for at reducere påvirkningen af miljøet. Bluesign®.

Granger's mener, at uafhængige anbefalinger er den eneste måde man rigtig kan vise sine grønne hensigter på. Granger's er det første, og hidtil eneste, producent af imprægnering, der er både ISO 14001 certificeret og bluesign® system partner.

Bluesign ® er den førende uafhængige standard for miljøvenlige produkter indenfor tekstil industrien.

Idéen er at ekskludere alle processer i produktionen, der har en skadelig påvirkning på helbred og miljø.

Granger´s bluesign ® godkendte produkter er gennemtestet som en del af godkendelses processen, for at sikre at de er miljømæssig ansvarlige.

Alle Granger´s wash-In produkter er samtidig konstrueret til at kunne anvendes ved temperaturer ned til 30 °C, hvorved elforbruget reduceres med op til 40%. Og fordi Granger´s produkter holder længere, er der mindre behov for at imprægnere tøjet så ofte.

Uafhængige tests har også vist, at Granger´s imprægnering er mere langtidsholdbar end deres konkurrenters produkter.
Om Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01