Haglöfs
Læs om Haglöfs her >>


Velkommen til Haglöfs universet på Campingudsalg.dk

Det er her du kan finde alle de lækre Haglöfs produkter, du kunne drømme om. Du kan finde Haglöfs dametøj, Haglöfs herretøj, Haglöfs soveposer, Haglöfs sko og Haglöfs accessories. For at komme hen til netop de Haglöfs outdoor produkter du leder efter, skal du blot klikke på en af boksene herunder. Køb Haglöfs online her.
 
Om Haglöfs

I 1914 blev der i Sverige designet en rygsæk som blev solgt til de lokale bønder og skolebørn. Derfra har Haglöfs udvidet sig til et verdensfirma som et af de førende mærker i Europa og Asien. Haglöfs har valgt at bibeholde det meste af deres design, funktionalitet og kvalitet i deres rygsække.

De har dog lavet de nødvendige ændringer så det passer til nutidens behov indenfor både rygsække, jakker, osv. Haglöfs designer går efter funktionalitet først og fremmest, de ved hvad backpackers har brug for og stræber efter at gøre det hele nemmere og bedre for backpackerne.

Heriblandt går Haglöfs designere op i at rygsækkene, jakkerne, skoene, osv. kan holde i mange år. Haglöfs sætter mere vægt på kvalitet end kvantitet. Sammen med funktionaliteten går Haglöfs også op i om designet ser godt ud.

I 2008 solgte Haglöfs deres rygsæk nummer 1 million. Året efter solgte Haglöfs for over 500 millioner svenske kroner, og blev et af de førende udendørsproduktsælger i Europa. Haglöfs blev opkøbt af det Japanske firma ASICS i 2010. Haglöfs har nu i dag 26 butikker i hele verden og har omkring 200 ansatte. I samarbejde med ASICS er Haglöfs klar til at udvide firmaet yderligere.

Haglöfs vision

Visionen er at Haglöfs bliver den største leverandør af tøj sko og rygsække til udendørsaktiviteter. Deres jakker, rygsække, osv. er funktionelle og holdbare.

Take Care er Haglöfs nye motto, da de mener vi skal tage os af vores jord, og derfor står de i spidsen og prøver at formindske de ting der påvirker vores jord, som giftige stoffer, spild i form af ikke at genbruge, osv. Især inden for stofbranchen er der ikke nok fokus på miljøet, og det vil de hjælpe med at gøre bedre. Haglöfs går meget ind for at være miljøvenlige ved f.eks. at genbruge og reducere brugen af giftige stoffer.

Så hvis du ser et Take Care på et Haglöfs produkt, er det enten fordi produktet er bluesign godkendt eller fordi det er lavet af genbrugsmaterialer eller organisk bomuld.

Haglöfs produkter

Haglöfs har over 500 produkter, som komplimentere hinanden godt. Et godt eksempel er når du skal have flere lag tøj på, f.eks. flere jakker og trøjer oven på hinanden, så matcher de forskellige lag hinanden. Alle deres produkter har navne efter naturen eller ting der er relaterede til udendørslivet, som f.eks. roc rescue 40 rygsækken.

Tight backpack er designet til de yngre og mere moderne brugere. Tight backpacken har et design der gør at ryggen ikke bliver belastet, og sørger for at den følger din krops bevægelser, uanset hvad du foretager dig. Der er solgt over 1 million Tight backpacks siden 1993. I foråret/sommeren i år kommer der en ny version af Tight backpacken, med farver der skal lede tankerne hen på ens yngre dage, nærmere beregnet 80’erne og 90’erne.

Haglöfs jakker kan findes til stort set alle aktiviteter, de fleste jakker bærer Take Care mærket.

Haglöfs vinder endnu en pris

Barrier Pro III Belay er Haglöfs nye jakke som Haglöfs vandt en Ispo pris for i 2015 selvom jakken endnu ikke er i butikkerne. Prisen blev uddelt i februar hos Ispo Munich i 2015. Jakken er designet som et ydre lag, til at tage på oppe i bjergene. Barrier Pro III Belay er vindafvisende og vandafvisende. Den holder på ens egen kropsvarme, og kvaliteten er helt i top.


Haglöfs Bælte
Haglöfs Bælte Før DKK 249,00
DKK 195,00
Info/køb
Om Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01