IsabellaLæs mere om Isabella


Isabella campingudstyr. Tid til kærlighed og tid til livet.  

Isabella er en dansk producent af fortelte, campingmøbler og tilbehør, som gør campinglivet mere komfortabelt. Isabella blev grundlagt i 1957 af Søren Odgaard, som startede den første produktion af Isabella fortelte og campingtilbehør med fokus på funktionalitet og holdbarhed. Siden 1957 har Isabella leveret fortelte og campingudstyr til danskerne. Gennem tiden har Isabella samlet erfaringer, som år efter år er blevet brugt til at gøre forteltene endnu bedre.

Isabella udvikler hele tiden nye koncepter til stor tilfredshed for mange campister. Isabella skaber med sine kvalitets produkter optimale rammer for at nyde livet, udforske og udvide oplevelsen af camping, når det er allerbedst. Alt hvad du har brug for, uanset om det er standcamping eller rejsecamping, til alle sæsoner, så har Isabella et produkt til dig. Genkend et originalt Isabella fortelt på den gode danske kvalitet – og koøjet i døren.

Isabella steltyper
 
Alle Isabella fortelte har forsamlede stel ved hjælpe af stålfjeder i Zinox stel og samleelastik i CarbonX stel. De forsamlede stænger gør det lettere at samle, og du sparer tid, når du stiller forteltet op. Isabella anvender kun de aller bedste materialer, fremstillet af verdens førende leverandører.

Carbon X glasfiberstel

Isabella har udviklet det unikke CarbonX stel i samarbejde med Exel. Det er et kulfiber-forstærket gladfiberstel, som er specielt velegnet til rejsecamping, men også til standcamping, da det er let og fuldstændig korrosionsfrit. Alle Carbon X stel leveres med IsaFix låsebeslag. Med IsaFix er det nemt at fastholde stellets position. Med ét tryk på håndtaget, fortæller et diskret ”klik” dig, at IsaFix er aktiveret. Uanset hvilken temperatur eller spænding, giver håndtagets tryk et fuldstændig fastlåst hold.

Zinox stålrørsstel

Zinox stålrørsstellet er af ISO-certificering højstyrkestål og fremstillet i en chrom-VI-fri proces. Stålsættet er varmzinkbehandlet både ud- og indvendigt for længere holdbarhed. Stellet opfylder alle krav til belastninger. På grund af stellets styrke, er Zinox-stålstellet specielt velegnet til standcamping og leveres desuden i alle Universaltelte og vintertelte. Dette har Isabella valg, fordi camping i ydersæsonerne kræver stor konstruktionsmæssig stabilitet grundet påvirkning fra for eksempel blæst og sne. Alle Zinox stel leveres med T-Rex låsebeslag.

Mega frame

Zinox MegaFrame 300 er et kraftigt stålrørsstel, godstykkelse på 32 mm/1,2 mm, med svejsede hjørner og dobbelt skruelås på stængerne. MegaFrame er grejet til helårsbrug med et heltelt, som kan stå hele året, og modstår såvel kraftige storme, snefald og store regnmængder. Kan også bruges til 250 cm telte. Zinox Mega Frame 300 leveres inkl. 2 ekstra overliggere, samt 1 stk. Hercules 32,5 mm.


Om Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01