JetboilDet perfekte Jetboil til dig

Med kun et klik på en knap er du to minutter fra at koge vand til din varme drik eller suppe!
Om du befinder dig på en bjergside eller en campingplads, tilbyder Jetboil et kogesystem, der er designet til at kunne præstere i al slags vejr og klare de udfordringer, som kan opstå ved udendørs madlavning.
Jetboil Zip Cooking Systemer et meget simpelt kogesystem, som er nemt at anvende. Derudover bliver Jetboil produceret i de bedste materialer, som gør, at det kan holde til lidt af hvert i mange år.  
Den ny designede brænder sikrer tænderen og beskytter den mod bump og stød.
Denne løsning er designet til at være et af de sikreste madlavningssystemer på markedet. Madlavnings koppen klikke på brænderen og man undgår derfor eventuelle udslip. Foden på gasdunken er sikret af et trebenet stativ, som giver den rigtigt god stabilitet.
Omslaget på madlavnings koppen har en varmeindikator på siden, som fortæller dig, hvornår indholdet i koppen er varmt.
Om Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01