Kampa Oppustelig forteltLæs mere om Kampa AirFrame Awnings her >>


Kampa AirFrame Awnings – ”Fremtiden ligger for dine fødder”

Efter flere års udvikling, har Kampa AIR oppustelige fortelte revolutioneret campinglivet. Væk er de traditionelle metal eller glasfiberstænger, istedet erstattet af stærke og oppustelige luftstænger. Du behøver derfor ikke længere kæmpe med forteltets tunge ramme.


Kampa AirFrame Awning – er førende på markedet

Kampa længe været på forkant med letvægts fortelt teknologi. Kampa har udviklet et komplet sortiment, der også passer til dine behov og din campingvogn.

Ser man rundt på de design af letvægtsfortelte, der findes på markedet i Europa og du vil hurtig opdage, at rækken af producenter af oppustelige letvægtsfortelte, er blevet stærkt inspireret af Kampa fortelte. Nogle fortelte er blevet direkte kopieret, men aldrig overgået i innovativt design, materialer og teknologi.

Kampa AirFrame Awnings sælges udelukkende gennem et autoriserede europæisk forhandlernet, hvor du som kunde kan være sikker på erfaren rådgivning, til at vælge det rigtige oppustelige fortelt, der passer til dine behov.


Hvorfor købe et oppustelig fortelt?

En af de vigtigste grunde til at købe en oppustelig fortelt er den lette og nemme opsætning. Intet oppustelig fortelt kan sætte hurtigere op end en Kampa AIR.

Alle Kampa AIR fortelte puste op fra ét inflation punkt, hvorfra hele forteltet er oppustes, herunder alle tilhørende ’AirPoles’ stænger og bjælker - der er ikke ekstra stænger til oppustning og som skal indsættes nogen steder, der er ingen metal eller glasfiberstænger, der skal sættes op – med andre ord, hele forteltet pustes op gennem en enkelt ventil.

Kampa AirFrame Awnings er de eneste fortelte, hvor alle stænger er forbundet - alle polerne pustes sammen ved hjælp af et patenteret system. På nogle andre mærker er hver af stængerne adskilt og har brug for at blive pumpet op individuelt og dermed en række af ventiler.

Kampa AirFrame Awnings behøver heller ikke nogen yderligere støttestænger, enten oppustelige eller konventionel le. Nogle mærker kræver glasfiber eller metalstænger til at støtte dem og har måske også brug for, at du puster yderligere stænger op og derefter vedhæfter dem til indersiden af teltet med velcro - dette vil tage endnu længere tid.

Kampa AirFrame Awnings har altså ét inflation punkt på ydersiden af fortelte, der gør det meget let at pumpe op, men så sandelig også når du skal tage forteltet ned igen. Kampa har deflation ventiler, der giver en hurtig tømning af luften i stængerne.


Hvad sker der, hvis stængerne til forteltet bliver beskadiget?

De oppustelige stænger er utroligt holdbare og under normale forhold vil de ikke svigte. Hver ’AirPole’ er lavet af et stærkt TPU inflation rør, der er lynes ind i et hårdt forstærket PE cover. Dette er så igen lynet ind i et kraftigt polyester rør i forteltet.

De oppustelige stænger er derfor rigtig godt beskyttet, og behøver ingen vedligeholdelse. Det ideelle driftstryk er mellem 8 og 12 psi, og stængerne er testet til 22 psi. Skulle en ’AirPole’ blive beskadiget kan hver ’AirPole’ isoleres helt fra de tilstødende stænger ved hjælp af afspærringsventiler og bevirker, at forteltet stadig bevare sin opspænding.

En simpel reparation, lapning eller udskiftning kan derefter foretages.

Rigtig god fornøjelse med Kampa AirFrame Awning - oppustelig fortelt!Kampa Classic AIR Expert 300
Kampa Classic AIR Expert 300 Før DKK 11.795,00
DKK 10.615,00
Info/køb
Kampa Termoloft fiesta 420
Kampa Termoloft fiesta 420 Før DKK 528,00
DKK 475,00
Info/køb
Kampa Classic AIR Expert 380
Kampa Classic AIR Expert 380 Før DKK 13.495,00
DKK 12.145,00
Info/køb
Trykstænger til Kampa lufttelt
Trykstænger til Kampa lufttelt Før DKK 228,00
DKK 205,00
Info/køb
Kampa Classic Tall Annex med indertelt
Kampa Classic Tall Annex med indertelt Før DKK 3.695,00
DKK 3.325,00
Info/køb
Om Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01