KøkkenudstyrLæs mere om køkkenudstyr

Tallerkner, bestik, glas og kopper – Alt køkkenudstyr til camping og teltferien finder du hos Campingudsalg.dk. De farverige melamin kopper fra RICE sætter kulør på ferien. Dæk campingbordet i friske farver. Tip: Dæk op med kopper der matcher tallerkner og bestik. På denne måde skaber du et samlet udtryk i teltet eller campingvognen. Servicesæt bestående af tallerkner og kopper fås i op til 16 dele. Køb frokosttallerken, dyb tallerken, pastatallerken og desserttallerken hos Campingudsalg.dk. Camping gryder af aluminium er en obligatorisk del af campingudstyret. Grydesæt findes både til camping og outdoor brug. Vælg et camping grydesæt med gryder i tre størrelser. Hver gryde har tilhørende låg med ”koldt” håndtag. Er du mere til outdoor livet kan du benytte Trangia sæt med tilhørende gryder og pander.
Om Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01