Light My FireLæs mere om Light My Fire her

Light My Fires historie
Light My Fire er et firma med en vision om at komme tættere på naturen og komme tilbage i tiden og lave vores eget ild. Det startede i 1995 da grundlæggeren af Light My Fire fandt det der hedder Mayapinde. Mayapindene blev brugt til at skabe ild med. Herefter kom de på ideen om at skabe ild på en nemmere måde, og derved begyndte starten på Light My Fire.

Hvorfor Light My Fire er specielt
I stedet for at vælge de naturlige farver som alle andre har, ville Light My Fire skille sig ud og sætte mere farve på hverdagen. Disse farver, sammen med designet og funktionaliteten er det der gør Light My Fire produkterne til noget helt specielt.

Hvorfor skal jeg købe Light My Fire
Light My Fires produkter bliver produceret i Sverige, og derfor kan du være sikker på at få et kvalitetsprodukt som samtidig er meget funktionelt.

Light My Fires produkter er nemme at anvende, de er små så man nemt kan få plads til dem og så er de lavet af plastik så intet går i stykker.

Om Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01