Log ind her

LommelygterLæs mere om lommelygter

Selvom man ikke forbinder lommelygter med de lyse sommernætter, så skal man ikke undervurdere værdien af at have en god lommelygte med sig på turen.

En lommelygte har ét formål - at lyse. Når du har brug for det. Der er ikke noget værre end at have en svigtende lommelygte, når man lidt sendt er nået til lejren, eller mangler lys på de sidste par kilometer på stigen. Derfor er det afgørende at lommelygten er i en ordentlig kvalitet, så du altid kan regne med den, når du har brug for det.

Derfor har vi sammensat vores udvalg af lommelygter udfra en filosofi om at kvalitet er altafgørende. Det kan have farlige konsekvenser, hvis lygten svigter på de ufremkommelige stier og det kan nemt få forstuvede ankler og det der er værre som resultat. Og befinder du dig pludseligt langt ude i vildnisset med en ankel du ikke kan gå på - ja, så er gode råd meget dyre.

Derfor er pengene til en god kvalitetslommelygte altid givet godt ud. Hvis du skal være afsted i længere tid og ikke gider slæbe på batterier, kan du med fordel overveje en LED lommelygte som har længere batterilevetid, men stadig giver et fremragende lys.

Tip: Lad være at pakke din lommelygte for langt væk. Mange kommer til at pakke lommelygten nederst tasken - for så ofte skal man jo heller ikke bruge den. Men hvad så når du skal? Så ligger den et ikke nærmere bestemt sted i bunden af tasken og du skal have alt det andet ud, inden du finder den. Uden at glemme at få noget tilbage igen.

Derfor er det en god ide at have din lommelygte i en af de forreste lommer eller en sidelomme på din rygsæk, så du altid kan finde den hurtigt. Det samme gælder når du er på campingture. Hav altid lommelygten i skabet lige indenfor døren eller i den førte lomme i teltet.

Så fik vi det belyst ;)
Om Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01