MÆRKEVARELæs mere om camping og outdoor mærkevare

Campingudsalg.dk dækker over en lang række kendte mærker inden for outdoor udstyr og grej. Tag for eksempel de pålidelige Robens telte, som er kendetegnet ved en høj grad af sikkerhed. Sikkerhed for, at teltet lerver op til trekkerens høje forventninger om udstyr han kan stole på, når han udforsker de ekstreme miljøer for eksempel i Sarek - Lapland, Myrvatten - Island eller Kathmandu - Nepal.

Til en trekking tur hører også Trangia eller Jetboil. De lette stormkøkkener er designet med henblik på at skabe funktionalitet og praktisk anvendelse for brugerne. Trangia er produceret i Sverige og et af de mest anerkendte stormkøkkener verden over. Jetboil er et af de nyere stormkøkkener, som også vinder stor anerkendelse hos trekkere. Til at supplere madlavningen kan du med fordel anskaffe dig LIGHT MY FIRE spisetallerken, dybtallerken, bestik, skærebræt og opbevaringsbøtte samlet i en enhed. Sættet er pakket i en boks, som blot måler 194x194x61 mm og har en vægt på 384 gram.

Af andet outdoor udstyr finder du LED LENSER lygter og pandelamper, Swiss Eye solbriller og Standley termoflasker. Hvis du søger tøj og fodtøj til outdoor brug, så finder du det her. Campingudsalg.dk har et større udvalg af jakker, bukser, t-shirts, vanter, huer og sko i mærkerne Haglöfs, Tuxer, Wold Camper, 2117, Garmont og True North.    

Om Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01