OM CAMPINGUDSALG.DK

OM CAMPINGUDSALG.DK


Webshoppen Campingudsalg.dk blev etableret og har forhandlet campingudstyr siden 2005. Camping Trading ApS overtog Campingudsalg.dk i 2012 og webshoppen har herefter været ejet og drevet af dette selskab.

Camping Trading ApS
Karolinevej 2 C
4200   Slagelse
CVR: 34896801

Tlf.: +45 58 52 30 30 (telefontid: man - fre, kl. 10 - 17 - weekend lukket)
e-mail: info@campingudsalg.dk

Campingudsalg.dk er e-mærket, og de hjælper dig gerne med dine spørgsmål, hvad end du er erhvervsdrivende eller handlende forbruger på nettet.

Du handler sikkert og trygt på e-mærkede netbutikker - se vores Certifikat


STORT VARELAGER - KOM OG OPLEV HELE HERLIGHEDEN


I vores forretning finder du et kæmpe udvalg indenfor camping udstyr og outdoor udstyr til glade campister, backpacker og trekkere. For dig som friluftsmenneske har vi et stort udvalg af letvægts trekking telte, kogegrej, lette liggeunderlag og soveposer. Desuden finder du lette campingmøbler, fortelte, køkkenudstyr og reservedele til din campingvogn.

Vores sortiment rummer også fritids tøj i kendte mærke til både børn og voksne. Når årstiderne skifter gør vi det samme med vores kollektioner. Det betyder, at du altid finder de nyeste produkter på hylderne hos Campingudsalg.dk.

Vi arbejder hver eneste dag på, at finde nye produkter som vi kan tilbyde vores kunder, og derfor vil det altid være spændende, at gå på opdagelse og få inspiration på Campingudsalg.dk. Vores mål er et fritids supermarked med ubegrænsede hyldemeter - intet mindre.

VELKOMMENOm Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01