OppiOppi spejlarme

Det perfekte sidespejl til bil med campingvogn

Monter spejlarmen på ydersiden af de eksisterende spejle. Stam fingerskrugen med håndkraft, sæt dig ind i bilen. Indefra bilens førersæde, gennem det nedrullede vindue, finindstilles sidespejlet – og du er klar til afgang!

Spejlholderen er fremstillet af massivt aluminium, med en diameter på 12 mm. Den er anodiseret for at give en korrosionsbeskyttende overfladebehandling. Alle kontaktpunkter fra spejlarmen til de eksisterende spejle er beskyttet af blød PVC.

Som standard er spejlarmen tilstrækkelig op til en 2,40 meter campingvogn. Campingvogne med en bredde på 2,5 meter anbefales det, at montere et originalt forlængerstykke til spejlarmen.


Hvilket spejlglas skal jeg vælge?

Plant spejl
Det plane spejl giver føreren af bilen mulighed for at få gengivet trafikken bagfra, med det reelle billede i 1:1 og uden vrangforestillinger. Ulempen er, at vibrationer fra bilen og vindpåvirkning også let gengives i spejlbilledet, hvorved det i nogle tilfælde kan syntes rystet eller sløret.

Konvekst spejl
Buede spejle har den væsentlige fordel, at det giver meget mere udsyn bagud. Ulempen er, at det kan være vanskeligere, at bedømme bagfrakommende bileres hastighed samt at proportionerne i spejlbilledet er lettere forvrænget. Begge dele er dog et spørgsmål om tilvænning.


Oppi Caravanspiegel anbefaler, at du har et af hvert!

- Til førersiden et ’plan spejl’ (ingen synsbedrag, hvor du kan vurderer hastighed og den bageste trafik korrekt).

- I passagersiden et ’konvekst spejl’ (spejlbilledet er ikke reelt, men meget mere synlighed i forbindelse med overhalinger og manøvrering med køretøjet).


For teknisk interesserede

Vægt: ca. 200 gram afhængigt af spejlarmsmodel
Længde:ca. 350 mm afhængigt af bilmodel og type
Spejl størrelse: 115 x 180 mm

Oppi spejlarme til Suzuki
Oppi spejlarme til Suzuki Før DKK 679,00
DKK 629,00
Info/køb
Oppi spejlarme til VW volkswagen
Oppi spejlarme til VW volkswagen Før DKK 679,00
DKK 629,00
Info/køb
Oppi spejlarme til Honda
Oppi spejlarme til Honda Før DKK 679,00
DKK 629,00
Info/køb
Oppi spejlarme til Opel
Oppi spejlarme til Opel Før DKK 679,00
DKK 629,00
Info/køb
Oppi spejlarme til Nissan
Oppi spejlarme til Nissan Før DKK 679,00
DKK 629,00
Info/køb
Om Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01