Log ind her

OUTDOOR GEARSmart Outdoor gear online - Læs mere om outdoor gear her

Hos Campingudsalg.dk har vi alt i smart outdoor gear. Denne del af vores shop er vores outdoor del med smart og anerkendt outdoor gear.

Afdelingen dækker over en bred palet af grej til friluftslivet. Paletten består af letvægts telte, soveposer, liggeunderlag, rygsække, toilettasker, drikkedunke, knive, lommelygter, samt tøj til damer og herrer. Vores udstyr er professionelt grej til trekkere og naturentusiaster, som ønsker udstyr de kan stole på under alle vejrforhold og situationer.

Vi alt fra store Outwell telte til lidt mindre avancerede, men dog også billigere EasyCamp telte.
Lækkert Trangia stormkøkkener som f.eks.Trangia Anodiseret aluminium 27-1.
Vi har også et bredt udvalg af lygter. Se f.eks. nærmere på LED Lenser X21, LED LENSER P17 eller den lille X-GlowXO-1200 Lomme-Bordlygte.
Vi har naturligvis også de helt rigtige liggeunderlag. Se f.eks. nærmere på underlag fra Robens, Easy Camp eller Wolf Camper.

Afdelingen dækker også over en række forskellige mærker, der indeholder blandt andet moderne 2117 tøj, vandtætte Hyalite poser, praktiske Haglöfs tasker, lækre Stanley termoflasker, frysetørret mad fra Trek'n'Eat og smarte SwissEye solbriller.

Hvis jeres outdoor udstyr har en fejl, er I altid velkommen til at kontakte os.
Om Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01