Prophete  Citybike - FoldecykelLæs mere om Prophete foldecykler her >>

Prophete sportbikes, citybike og foldecykel

Prophete GmbH und Co. KG er en tysk cykel producent, der har produceret cykler i over 105 år. Virksomheden har 550 medarbejdere og en omsætning over 150 millioner Euro.

Prophete cykler startede i 1908 som et helt almindeligt cykelværksted i byen Halle an der Saale, men i slutningen af anden verdenskrig flyttede familien og virksomheden til Rheda-Wiedenbrück i Vesttyskland, hvor de udvidede virksomheden til at omfatte engrossalg og import af cykler.

I 1970'erne blev Prophete cykler hovedleverandør af cykler til de tyske supermarkeder og postordreforretninger. Det førte til, at virksomhedens begyndte at fremstille cykelstel og andre dele på sine egne fabrikker i Vesttyskland, for at sikre stabler forsyninger.

I 1995 oprettet Prophete et datterselskab kaldet SI - Zweirad - Vertriebs - GmbH med henblik på at komme ind på markedet for små motorcykler og knallerter.

Senere samme år købte selskabet rettighederne til Kreidler mærket og begyndte at importere og sælge knallerter, motorcykler og quadbikes under Kreidler og Rex navne dog i modsætning til deres cykler, bliver knallerter og motorcykler produceret i Asien.

Produktionen af cykler foregår stadig i Tyskland efter grundlæggerens traditioner og værdier. Samtidig sker der løbende og betydelig udvikling med hensyn til teknologi, ekspertise og kvalitet.

Den løbende udvikling, der er et samarbejde med førende leverandører i branchen gør, at Prophete cykler stadig er markedsledende i Tyskland og Europa.


Virksomheden producerer og markedsføre følgende mærker:

City-bike: Epple, Konbike, Rabeneick, Rex og Prophete

Sport-bike: Mountex og Stratos

Børne-cykler: Topsy

Om Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01