RICELæs mere om RICE

RICE er et dansk interiør og designfirma. RICE er kendt for det farverige køkkenudstyr af melamin. Produktsortimentet rummer kopper, tallerkner, bestik, glas og kander i alle regnbuens farver. Herudover fremstiller RICE unikke og håndlavede kurve, opbevaringsskåle og italienske spise stel.

Designet er inspireret af de gode gamle dage, hvor simpel madlavning var omdrejningspunktet. Produkterne er fyldt med detaljer, hvilket gør hver enkelt del unik. RICE vil gerne give dig en kulørt hverdag når du vasker, bager, gør rent og slapper af i dit hjem.

RICE er en virksomhed med et stort hjerte – RICE har et stærkt etisk grundlag. De støtter Global Compact og blev, som det første skandinaviske firma, SA8000 certificeret for alle deres projekter med leverandører rundt om i verden.Om Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01