StanleyLæs mere om Stanley Termoflaske >>

STANLEY TERMOFLASKE

Kan du huske den grønne flaske din far eller bedstefar altid transporteres på vej til og fra arbejde?

Den havde sandsynligvis et par ridser, har måske endda været tabt en eller to gange, men på trods heraf holdt termoflasken altid kaffen varm ... i timevis. Det er den legendariske Stanley termoflaske.

I dag er Stanley et brand, der tilbyder en bred vifte af det bedste udstyr til mad og drikke. Forpligtet af de sidste 100 år producerer Stanley produkter fremstillet til at holde i mange år - designet til at overgå og overleve selv i de hårdeste betingelser.

Stanley har hovedkontor i Seattle, omgivet af bjerge, evergreens og Puget Sound, lever og ånder virksomheden for deres passion for innovative designs.

Stanley termoflaske og alle øvrige produkter sælges over hele verden medens produkterne fremstilles på partner fabrikker i Asien under etisk korrekte betingelser.

Om Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01