Sanitet, toilet & kemiLæs mere om toilet

Effektive produkter til rengøring af camping toiletter. Som frontløber på markedet inden for toiletrengøring til camping findes Dometic og Thetford, som har lagt sig i spidsen med specialudviklet udstyr.    

Værd at fremhæve er Thetfords selvopløselige toiletpapir, som forhindrer propdannelse og gør tømning af toilettanken nemmere. Toiletpapiret består af et-lags væv der er 100 % biologisk nedbrydelige. Toiletpapiret opløses hurtigt for at forhindre tilstopning i spildevandstanken.

Dometic er den førende internationale leverandør af toiletvæsker toilet systemer. Dometic fokuserer på at skabe førsteklasses komfort på farten. I forbindelse med camping er Dometic særligt kendt for Power Care Tabs, som sikrer god hygiejne i toilettanken. Power Care Tabs toiletvæske tilfører et højeffektivt tilsætningsstof til fækalietanken. Power Care Tabs opløser fækalier og forhindrer ubehagelig lugt.

Om Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01