TrumaLæs mere om Truma

Truma varmeovne

Truma varmeovne er velkendt blandt alle campister i Europa. Truma tilbyder varmeovne og komfortabelt tilbehør til campingvogne og autocampere.
Trumas produktsortimentet inkluderer også klimasystemer, el-vandvarmere og rangersystemer til campingvogne. Gastrykregulatoranlæg og produkter til strømforsyning afrunder Trumas omfangsrige produktprogram. Produkterne inden for alle disse områder hører til de mest effektive på markedet.

Sådan startede Truma

I 1949 vender Philipp Kreis hjem fra krigen og åbner en sprogskole i München. Efter krigen manglede mange tyskere strøm, hvilket naturligvis også var et problem på Philipp Kreis’s aftenskole. Eleverne havde svært ved at løse opgaverne, da de ikke kunne se ret meget på grund af den manglende strømforsygning. Derfor udviklede Philipp Kreis gaslamper, som han efterfølgende selv producerede og solgte. På grund af den stigende efterspørgsel efter gaslamper fremstiller og sælger han allerede efter kort tid disse gaslamper i et større antal. Den 27. oktober 1949 registrerede han sin virksomhed og gav firmaet navnet Truma. Mærkenavnet Truma er opkaldt efter den daværende amerikanske præsident, Harry S. Truman, som grundlæggeren Philipp Kreis ærede, fordi han gjorde det muligt at genopbygge Tyskland som industriland.

Officiel anerkendelse

I 1961 markerer Truma sig for alvor på markedet. Truma-matic er „den første officielt anerkendte campingvogns-varmeovn“. Den er uafhængig af elnettet, bekvem at håndtere via piezo-tænding, fuldt sikret via lukket system og termo-elektrisk tændsikring samt økonomisk på grund af højeffekt-brænder.

Samme år i februar sælges Truma-lampe nr. 100.000 og Truma-ventil nr. 500.000. Virksomheden ekspanderer og flytter i juli ind i den nyopførte bygning i München-bydelen Berg-am-Laim.

Efter flere års produktudvikling tilbyder Truma i 1968 „den rigtige varmeovn til enhver campingvogn“ i forskellige varianter. De nye varmeovne yder mere komfort på grund af den opdaterede varmluftfordeling. Via fleksible rør og regulerbare udgange kan varmen nu fordeles efter behov. Truma leverer blæseren til lysnet- eller batteridrift samt det komplette tilbehør efter modulprincippet.

Bygger kundeservice center

I 1972 bygger Truma en servicekundeenhed på campingpladser i Tyskland. Denne nye service-organisation er til stor gavn for campisterne som kan få råd og vejledning af Trumas eget personale direkte på campingpladsen.

Truma idag

Fra 1972 til idag er Truma i en rivende udvikling. Nye og mere advancerede varmeovne, vandsystemer og klimasystemer ser dagens lys. Den dag idag er Truma førende inden for varmesystemer, vandsystemer, gasforsygning, klimasystemer, rangersystemer og energisystemer til campinvogne og derfor er Truma både kendt og anerkendt blandt campister verden over.  

Tagskorstenssæt til S 2200
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 926,00
DKK 835,00
   Leveringstid 2-5 hverdage

Spar DKK 91,00
Vægskorsten til S 2200
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 926,00
DKK 906,00
   Leveringstid 2-5 hverdage

Spar DKK 20,00
Om Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01