VangedalLæs mere om Vangedal spejderknive her

Om Vangedal Knivfabrik og spejderkniven
De fleste kender nok ”spejderkniven” fra Vangedal. Spejderdolken er kendt blandt alle spejdere gennem flere generationer. Fra farfar til søn og barnebarn. Den solide spejderkniv er en slidstærk klassiker som enhver spejder kan regne med. Tidligere hed kniven Hjortekær kniven, men i dag går den under navnet Vangedal Spejderkniv. Vangedal Knivfabrik har i mange årtier fremstillet spejderkniven til enhver pigespejder og drengespejder. Klingen bliver i dag produceret i Portugal, og håndsamlet i Danmark.

Junior og senior spejderdolk  
Spejderdolken fås i mange størrelser. Når du vælger din spejderkniv er det afgørende om du er junior eller senior spejder. Hvis du er junior sejder skal du naturligvis have en junior kniv med en bladlængde på 10 cm. Denne spejderkniv passer til en børnehånd. Dog skal kniven håndteres med forsigtighed. Senior kniven er til den voksne spejder, som med mange års erfaring, kan håndtere en kniv eller dolk på 12 cm. Hvis du er seniorspejder anbefaler Vangedal at du bruger en senior spejderkniv, da denne umiddelbart passer i længe og volumen. Til alle Vangedal spejderknive følger en læderskede som sikrer kniven mod vejr og vind. Samtidig beskytter læderskeden dig mod uønskede knivstik og snitsår.

Vangedal rover slirekniv nr. 13 med merlespir
Før DKK 319,00
DKK 289,00
   Leveringstid 2-5 hverdage

Spar DKK 30,00
Vangedal rover slirekniv nr. 12
Før DKK 299,00
DKK 279,00
   Leveringstid 2-5 hverdage

Spar DKK 20,00
Om Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01