Westfield CampingmøblerLæs mere om Westfield Outdoor Campingmøbler her >>


Westfield Outdoor Inc.

Virksomheden er kendt for, at have skabt et meget professional varemærke, indenfor outdoor industrien og er derfor også blevet utroligt godt kendt blandt outdoor og camping entuiaster i mere end 40 lande.

Lige fra grundlæggelsen af virksomheden har Westfield’s filosofi været ”mode”, ”optimisme” og ”progressivitet”. Westfield har vundet stor respekt for sit design i klassiske outdoor og campingmøbler samt professionelle og tillidsfulde service.

Westfield Outdoor Inc. driver virksomheden efter en multi brand strategi, hvor de dækker behovet på mange områder indenfor for campingmøbler, havemøbler, outdoor udstyr, rygsække, telte og jagtudstyr.

Indenfor campingmøbler har Westfield et stort og fuldt udbygget program, hvor du altid vil kunne finde en campingstol, et campingbord eller måske et camping foldeskab, der passer præcist til dit behov.

Innovation og udvikling

Westfield Outdoor Inc. lægger vægt innovation. En strategi, der kræver løbende investering i forskning og udvikling, hvilket også kommer til udtryk i form af større vækst end konkurrenterne, og et image, der er klart en af de førende i branchen.

Westfield Outdoor Inc. er derfor i stand til, ikke kun at bevare, men faktisk øge markedsandele på outdoor udstyr og campingudstyr verden over.


Om Campingudsalg.dk


Billigt Campingudstyr online - Campingudsalg.dk har populære produkter inden for camping udstyr og Outdoor udstyr. Vi afsøger hele tiden markedet og udvælge produkter i alle prisklasser.

Vi servicere hver dag en lang række glade kunder, med hver deres unikke behov. Det vigtigste for os er at levere en fremragende service og kunne præsentere dig for et unikt udvalg af camping udstyr i god kvalitet til den rette pris.

Kundeservice


+45 5852 3030


Har du spørgsmål til et produkt eller vores service, er du velkommen til at kontakte os

 

 

Camping Trading ApS   |   Karolinevej 2 c   |   4200 Slagelse   |   +45 5852 3030   |   CVR NR. 34 89 68 01